DAHA DOLGUN KİRPİKLER Mİ DEDİNİZ?




Dolgun kirpikler... Dolgun kirpiklere sahip olmak ne büyük bir ayrıcalıktır değil mi? Peki bunun çok zor olmadığını doğru tekniklerle en zayıf kirpiklerin bile kusursuz görüneceğini söylesem?

FIRÇALARA DİKKAT

Kusursuz makyajın en güçlü en etkili silahı... Tek başına bile en sıradan makyajı kusursuzlaştırır doğru rimel seçildiğinde tabii...
Her rimel farklı fırça yapısına sahiptir çünkü her rimelin farklı bir işlevi vardır.

*Kalın & Tombul Fırçalar: Kirpiklerin daha hacimli olmasını sağlar.

*İnce & Taraklı Fırçalar: Kirpikleri tek tek ayırır.

*Kıvrık Fırçalar: Kirpiklerin kıvrık ve daha kalkık olmasını sağlar.

DOĞRU RENK SEÇİMİ
Siyah rimel her saç ve göz rengine yakışır. Gözlerinize daha derin bakışlar katmak istiyorsanız koyu kahverengini tercih edebilirsiniz. Gözleriniz ela ya da yeşilse mürdüm tonlarında rimelle göz renginizi daha belirginleştirebilirsiniz.

SUYA DAYANIKLI RİMELLER
Aman sakın bu rimelleri günlük olarak kullanmayın. Bu rimellerin temizlenmesi normal rimellere göre daha zordur ve gereksiz kullanım kirpikleriniz dökecektir haberiniz olsun.

KİRPİK TARAYICI
Rimelinizi uyguladınız ve kirpiklerinizin tel tel ayrılmış görünmesini istiyorsunuz. Öyleyse rimeliniz kurumadan kirpiklerinizi taraklı fırçası olan bitmiş rimelinizle tarayabilirsiniz.

KİRPİK KIVIRICI
Şiddetle tavsiye etmiyorum!! Kirpiklerin en büyük düşmanı.

ALT KİRPİKLERDE ÖNEMLİ

Alt kirpiklerin rimelle belirginleştirilmesi üst kirpikler kadar önemlidir. Uygulaması zor olsa da ihmal etmeyin.

KİRPİK TEMİZLİĞİNİ İHMAL ETMEYİN
Akşam yatmadan önce mutlaka makyajınızı temizleyin. Rimelli uykuya dalmak zamanla kirpiklerinizin zayıflamasına ve dökülmesine neden olacaktır.

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski