2012’NİN ENLERİ: KIRMIZI HALI SEREMONİSİ



2012’nin en büyüleyici kırmızı halı seremonilerini hatırlamak için bundan daha iyi bir zaman olamazdı doğrusu!

Tüm yıla damgasını vuran kırmızı halı parıltısını yeniden yaşamanın tadını çıkarın!


Kuşkusuz kırmızı halının en büyüleyici güzeli ve en konuşulan tasarımlarından biri Zuhair Murad tasarımıyla Blake Lively oldu. Dalgalı saçları ve kırmızı dudaklarıyla Marilyn Monroe kadar çekici.

Bir diğer Zuhair Murad tasarımı ve kırmızı halı güzeli Kristen Stewart… Elbisenin ve ten renginin solukluğu saç rengiyle fazlasıyla etkileyici duruyor. Tasarımda kullanılan korse ve şifon illüzyonu onu seksi kılan bir diğer ayrıntı.

Zuhair Murad tasarımlarından vazgeçemeyen ve tasarımları fazlasıyla iyi taşıyan Jennifer Lopez… Bu renk kendisine çok yakışıyor ve o da farkında ki bu renkten vazgeçemiyor. Tasarım vücut ölçüleriyle fazlasıyla uyumlu ve elbiseyi doğru saç modeliyle tamamlamış. Jennifer Lopez bu büyüleyici görüntüsüyle her yıl olduğu gibi bu yılda kırmızı halının en iddialı ve en beğenilen isimlerinden biriydi.

Zuhair Murad tasarımıyla tanrıça Sofia Vergara... Kıvrımlı vücut hatları Zuhair Murad'ın payetli ve muhteşem sırt dekolteli tasarımıyla beni ve birçok kişiyi büyüledi ve 64. Emmy Ödül Törenine damgasını vuran en nefes kesici kadınlardan biri oldu.


Fransa'da düzenlenen 2012 amfAR Cinema Against AIDS Galasına Nina Dobrev Elie Saab’ın muhteşem tasarımıyla şıklığıyla damga vurmuştu… Güzel oyuncu Elie Saab’ın büyüleyici koleksiyonundan canlı elektrik mavisi tam payetli seksi bir elbise tercih etmişti ve fazlasıyla etkileyiciydi.

Genelde kırmızı halıda rüküş seçilen Taylor Swift Elie Saab tasarımıyla en şık kırmızı seremonisini yaşattı bu sene.

Katy Perry’nin tarzını pek beğenmiyor olsamda bu senen onun bu seçiminden herkes kadar bende çok etkilendim. Elie Saab’ın muhteşem tasarımıyla kırmızı halının en şık bayanlarından biri oldu.

Ve tüm yıla damgasını vuran diğer kırmızı halı seremonileri:





0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski