BUNLARI GARDIROBUNUZDAN EKSİK ETMEYİN!



Gardırobun önünde dakikalarca seçim yapmaya çalışmaktan bıktınız, bir sürü kıyafetiniz olmasına rağmen aradığınızı bir türlü bulamıyorsunuz vee “giyinecek hiçbir şeyim yok!” sorunsalı sizi de etkisi altında almış durumda.

Peki neden seçim yapamadığınızı hiç düşündünüz mü? Nedeni gayet açık seçimleri yanlış yapıyorsunuz.

Sadece 5 temel parçayla hem iş, hem günlük, hem de sokak tarzınızı oluşturabilirsiniz. Sade bir tişörte hayat katabilir, sadece bir gömlekle kokteyl şıklığına bürünebilirsiniz.

Nasıl mı?

CAMEL RENGİ BİR BLAZER

Bu şıklığı uzun uzun tarif etmeye gerek var mı? bence yok. Çünkü; her saç rengine çok yakışan camel, asil ve zarif duruşuyla kolaylıkla tercih edebileceğiniz bir renk. İster bir jean pantolonla, ister taytla, ister etekle... her birinde bambaşka bir stile bürüneceksiniz.

KIRMIZI ELBİSE

Kemerle, aksesuar yakalarla, bolerolarla da süsleyebileceğiniz kırmızı elbiselerinizi nerede, nasıl giyeceğinizi belirleyen tek fark bir çift topuklu ayakkabıdır. Geceye de hazırlanabilirsiniz, ofise de!

PEPLUM ETEK

Peplum nedir? diyenleriniz olduğunu duyar gibiyim. Kadının bel ve kalçalarını vurgulamak için Antik Yunanlılar tarafından kullanılan geleneksel bir elbisedir aslında. Günümüz modasına uyarlanmış haliyle her türlü kıyafete farklı ve çarpıcı detaylar katmaktadır.

BEYAZ GÖMLEK

Zarafete giden daha kestirme bir yol var mı? Bence yok!

Etek, pantolon, tayt ya da şort... Hepsi beyaz gömleğin şıklığını tamamlamak için var.

SAKS MAVİSİ SKİNNY PANTOLON

Çok basit bir tişörtü bile aniden 'lüks' görünümüne büründüren bu pantolonlardan hala almadınız mı?

Eğer çok geniş basenleriniz varsa kalçalarınızı kapatan üstlerle deneyebilirsiniz. Yüksek bel olanlarla old-school akımıyla dönen kesik tişörtleri giyebilirsiniz.





0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski