BUGÜNÜN GÜZELLİK SIRRI

HACİMLİ DALGALAR

Görüldüğü Gibi: Blake Lively

Nasıl Yapılır: Blake Lively'nin saçlarındaki hacimli dalgaların şıklığını sizde yaşamak ister misiniz? Öyleyse okumaya devam.

Bigudi saçlarda hacimli dalgalar oluşturmanın en pratik ve zararsız yoludur. Nemli saçınıza hacim veren ve yumuşak dokulu saç köpüğünü eşit bir şekilde uyguladıktan sonra saçlarınızı bigudilere sarın. Yoğun dalgalar elde etmek istiyorsanız bigudileri saçlarınızda gece boyu bekletmelisiniz.

Bigudileri açtıktan sonra saçlarınızdaki şekli saç spreyiyle sabitlemelisiniz.

Saç Köpüğü Önerim: “Taft Power Cashmere Saç Köpüğü” kullandığım tek saç köpüğü… En sevdiğim özelliği güçlü tutuş etkisi ve bunun yanında saçı sertleştirmeyen yumuşacık yapan formülü ve 24 saat etkili.

Saç Spreyi Önerim: “Taft Mega Güçlü Power Saç Spreyi” Bu şahane sprey saça ekstra hacim ve uzun süreli sert ve kalıcı bir form kazandırıyor. Ayrıca saçları yıpratmıyor.

Benim gibi saçlarında güçlü tutuş ve uzun süreli kalıcı form isteyenler için ideal. 

Bigudi Önerim: “Magic Leverag Bigudi Seti” bu seti keşfettiğim için çok mutluyum. Daha öncesinde saçlarımdaki dalgaları belirginleştirmek istediğimde maşa kullanıyordum ve bu saçlarıma fazlasıyla zarar veriyordu. Şimdi bu set sayesinde saçlarım zarar görmüyor ve kullanım son derece kolay ve pratik. Şiddetle öneririm ;)

Bu arada Blake Lively'nin resimdeki ruj rengine bayıldım ve bir türlü markasını öğrenemedim. Bilen varsa söylesin lütfen :)

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski