Facebook Define Grupları Risklimi

Facebook Define Grupları Risklimi

Merhaba Arkadaşlar Geçtiğimiz Günlerde Türkiyenin En Büyük Facebook  Define Grubu Kurucusu Olan Bir Abim Polisler Tarafından Göz Altına Alındı .Biraz Konuştuk dan Sonra Grub İçerisinden Birileri Şikayet Etmiş Kazı Kazıyorlar Altın Satıyorlar Diyerek den İfadesi Alındı.Facebook Gruplarında Paylaşım Yaparken Görsel Olsun Videolar Olsun Dikkat Etmenizde Önem Var.
Bu Gurplarda Sadece Defineciler Değil Her Türden İnsanlar Olabilir.Bazen Görsel Para Resimleri Atıyorlar Dolandırıcı Olabilirler Arkdaşlar.Bu Tip Fakalara Dikkat Edin Günümüzde Bu Tip Dolandırıcı çeteleri Türedi Adam Roma Dönemine Ait Paranın Aynısını Basıyor Toprağa Gömüyor Sonra Bu Çakmak Parayı Satışa Çıkartıyor İnsanları Dolandırıyorlar..
Diğer Dikkat Etmeniz Gerkeken Nokta İse Eğerki Resim Video Paylaşıyor İseniz Herhangi Bir İhtimale Karşı Gerçek Profilinizden Bu Tip Paylaşımlar Yapmayın.Çünki Direk Hedef Konumuna Düşüyorsunuz En Ufak Bir Şikayetde Sizin İfadenizini Alırlar.Heleki Durumu Açıklıyamaz Sanız Mazallah Kaçakçılıkla Suçlana Bilirsiniz. Bu Yüzden Yapaçağınız Yorumlara Göndereçeğiniz Resimlere Dikat Edin.Definedio Ekibi Olarak Sizlere Uyarıda Bulunuyoruz.

Define İşaretleri Definedio.blogspot.com

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski