DEFİNE TILSIMI NASIL ÇÖZÜLÜR

Defineci arkadaşlar sürekli tılsım benzeri olaylarla karşılaştığı için bu konuyu açma gereği duydum, Gerçekte defineyi her cin beklemez bunlarda tıpkı insanlar gibi ırk ırk ayrıdır, define bekçisi olarak bilinen cinlere lebrikon adı verilir. Bu cinler ortalama 85 - 95 cm boyunda her kılığa girebilen türlerdendir, kazı esnasında normalden daha büyük yılan olabildikleri gibi en çok kurbağa şekline girerek insanları hazine olan yerden uzaklaştıracak farklı yöntemlere başvurur. Bunlara halk dilinde ise cüce cin adı verilmiştir. eski çağ insanları ise bu cinlerin tuatha soyundan geldiklerine inanmışlar ayrıca bu cinleri yakalayan kişiler serbest bırakma karşılığı bildiği bütün define yerlerini söyletebilirsiniz.
Arkadaşlar Ayrıca Bu Tip Tılsımlı Defineler Çok Sakıncalı Ölümden Dönebilirsiniz.
Ve Sahte Hocalara Kanmamaya Özen Gösterin

Not: yapmıs oldugunuz kazılarda ozellikle kurbaga solucan buldugunuzda atmayıp goz onunde bir kaba koymanızı tavsiye ederim..

yakalayabilen var amma velakin belli bir mertebeye erişmiş hocaların becerebilecegi birseydir bu , evet Allah cc. da soyledigi gibi atesten yaratılmıslardır ,oldugu gibi sekil degistirebilme ve baska yeteneklere sahip yaratıklardır cinler , insana kendi seklini göstermeyip insan seklinede giremezler, ama hayvan sekline girebildigini bazı alimler soylemektedir, ayrıca kurbaga ve kurtcukları kazı esnasında dedigim gibi bir kutuya kapatıp bir sure sonra altına yada orda ne bulunuyorsa o hazineye donsutugunu onaylayan arkadaslarımız var,,

bilgisizce bu islere bulasmak ve ugrasmak cok sakıncalıdır allah cc. serden korusun cumlemizi insallah.

 ayrıca bu anlatmıs oldugum kazıalrda cıkabilecek kurbaga ve kurtcuklar zararsız olacaktırlar acıkta bırakılırsa kaybolurlar amma velakin kutuda tututlurlarsa varsaki bir hayrı hersey olabilir
Tılsımlı Define Çıkarmak Sakınçalıdır.Mümkün Mertebe Uzak Durmanızı Öneririm.
Bazı Define Yerleri Tılsımlı Korunmakdadır.Ve Hiçbir Kimse Bu Defineyi Çıkartamamakdadır.Çünki Çoğu Hocalar İşin Ehli Olanlar Bile Sakınçalı Olduğunu Bilmekdedir.İnternette Veya Cevrenizde Hocalara Danışır İken Lütfen Başka Hocalarada Danışın.
Konuya İlişkin 2 Tane Örnek Vermek İstiyorum.
İşaretlere Dayanarak Bir Yerde Define Olabileçeği Kanısına Vardık Fakat Tılsımlı Definelerin İşaretine Benzer Yerdi.4 Den Fazla Hocayla İrtibata Geçdik Her Hocanın Ortak Kanatı Bu Yerden Uzak Durulması Gerektiği Söylenilmekdeydi.Büyünün Kaldırılması İçin çözümleri Konuşduk Fakat Hocalar Bu İşi Yapabilecekelerini Lakin Bu Cinlerin İleriki Dönemlerde Zarar Verebilecekleri Bir İhtimalide Değerlendirdiler.Bununla Alakalı Hikayeler Çokdur Örnegin Bir Bedene Musallat Olan Çini Çıkartmaya Çalışan Bir Hoça İle Temasa Geçdiğinde Tekrar Geri Döneçegini Söyler Bu Tip Hikayeler Günümüzde Yüzlerçe Mevcut.
günümüzde böyle defineler mevcut fakat çoğu insan profosyonel teçrübesi ve bilgisi olan kişiler bu yerlerden daima uzak durmakda.
2.örnek ise bir köyün kuyusunda yaşanmış olay
kuyunun içerisinde hazine olduğu ve bir kitap bulunduğu söylenilmekde fakat kuyuya inmeye çalışan defineciler Türlü sorunlarla karşılaşdılar.geçeleri kuyunun bulundğu bölgede cinler bu kuyuyu korumakda olduğu ve geceleri gezindiği hikayeler arasında bunun nerede olduğunu defineciler bilmekde köylülerde bilmekde fakat hiç bir kimse alamamışdır.
define derdine sağlığımızdan hayatımızdan olmuyalım şehir hikayelerinede inanmayalım.

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski