Göz makyajınızı doğru temizliyor musunuz?




Her gün makyaj yapıyorsanız cildinizin sağlığı ve güzelliği için makyajınızı doğru temizlemeyi bilmelisiniz.

Göz çevresi vücudumuzun en ince deriye sahip olan bir bölgesi olduğundan özenli ve hassas bir temizlik gün içinde havasız kalan deriyi canladırmaya ve uzun vadede güzelliğinize yatırım yapmanıza yardımcı olacaktır.

Doğru temizlik uygulaması :


Bir miktar pamuğu göz makyajı temizleyicisiyle ıslatın. Gözleriniz kapalıyken yavaş hareketlerle kirpik köklerini ve uçlarını rimelden arındırın. Daha sonra üst göz kapağını içten dışa doğru temizleyin. Kullandığınız ürün yağ bazlıysa durulama işlemi yapabilirsiniz ama sonrasında iyice kuruladığınızdan emin olun. Cildin ıslak kalması daha hızlı kurumasına neden olacaktır.

Ürün deneyimi :

Aşırı kuru ve hassas bir cilde sahip olduğum için genelde dermatologumun önerisinde nemlendiriciler kullanıyorum ki bu ürüne de doktorumun önerisi üzerine başladım. 

Kiehl's Supremely Gentle Eye Make-Up Remover, ultra hasas ciltlere sahip olanlar için uygun bir ürün. Hafif ve yağsız formülü sayesinde hassas göz çevresine zarar vermeden ve tahriş etmeden göz makyajını nazikçe çıkarmayı sağlıyor. Serinletici salatalık özlü jel, antioksidanlar ve kayısı çekirdeği yağı içeriyor.



0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski