2014 YAZININ 6 GÜZELLİK TRENDİ



1.ORANGE DUDAKLAR

Orange dudaklar yüzünüzü aydınlatır ve gözlerinize ışıltı katar. Küçük bir öneri yüzünüzün geri kalan kısmını vurgulamak isterseniz elmacık kemiklerinize ışıltılı bronz allık uygulayabilirsiniz.




2.KABARIK SAÇLAR

Sabahları saçlarınıza fazla vakit harcamadan bu yazın trendini yakalayabilirsiniz. Bunun için kabarmış saçlarınızla fazla uğraşmadan sadece elinizle şekil vererek gelişigüzel toplamanız yeterli.



3.DOĞAL BİR CİLT

Temiz ve ışıl ışıl bir cilt, bakımlı kaşlar ve ten rengi dudaklar hepsi bu kadar... Cildinize ışıltı katmak için peeling yapmanız ve uygun bir nemlendirici kullanmanız yeterli. Zaten bu sıcak zamanlarda cildiniz daha fazlasına ihtiyaç duymaz.


4.DAĞINIK ÖRGÜLER

Çabasız güzelliğin bir diğer püf noktası ve benim en vazgeçilmezim "örgü"... Kendisi stilinize hem vintage bir görünüm katmakta hem de abartıdan uzak doğallığı vurgulamakta ki aşırı sıcak geçen yaz günlerinde fazlaca rahat bir model.


5.PASTEL GÖZLER

Sofistike ve doğal bir görünüm... Bu yaz gözlerinizde pastel tonlar abartıdan uzak romantik ve doğal bir görünüm yaratmanız için emrinize amade kızlar ;)


6.NEON EYELINER

Pastel gözlere alternatif, siyah eyelinerın tahtına aday... Siyah eyeliner kullanmaya kısa bir ara verin ve yaza ferahlık katan neon renkler kullanın! Yalnız dikkat! Dikkat dedim çünkü renkli far ve eyeliner dikkatli kullanmadığınızda sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebilir.

Neon eyeliner kullanmanın en önemli püf noktası ten renginize en uygun rengi seçmek. Esmerler için; turuncu ve sarının tonları, sarışınlar için; mavi ve pembenin tonları biçilmiş kaftandır.

Bir diğer püf noktası neon eyelinerı ince uygulamak ve dudakları doğal renginde bırakmak.

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski