BİTTER ÇİKOLATAYLA ZAYIFLAYIN





Malumunuz bahar yüzünü gösterdi. Yaza şimdiden hazırlanmak gerekir. Tüm kış hareketsiz geçti fazlalıklar da aldı başını değil mi? Öyleyse bu yazıyı iyi okuyun ;) 

İncecik kıyafetler içinde özgür olmak için birkaç kilo fazlalığımı vermek adına sıkı bir rejimdeyim, yürüyüş, spor, salata, detoks her şey bu rejimde. Bir de her sabah aç karnına küçük bir parça bitter çikolata. Doğru duydunuz bitter çikolata da rejiminde.

“Bu nasıl rejim böyle” dediğinizi duyar gibi oldum ki ilk duyduğumda bende ne alaka demiştim. Bitter çikolatada bulunan polifenoller yağların sindirimini sağlayan ve pankreatik lipaz adı verilen enzim bu da karın yağlarının yakılmasına zemin hazırlıyor. Yani bitter çikolatada bulunan bazı maddeler yağları vücuttan atıyor. Tabi bu bitter çikolatayı ye göbek eriyiversin anlamına gelmiyor. Yapılan egzersizlerin bitter çikolatayla desteklenmesi gerekiyor ki bu kilo vermeye yardımcı oluyor ve kasların daha hızlı şekle girmesini sağlıyor.

Sende etkisi oldu mu diye sorarsanız evet etkisini görmeye başladım. Her sabah bir parça bitter çikolata yenilmesi ve günlük sporun bırakılmaması çok önemli.

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski