2013 İLKBAHAR/YAZ MAKYAJ TRENDLERİ



Hipnotize bakışlar 

Kaşlar kalın ve doğal. Gözlerde koyu yeşil ve kahvelerle gölgelendirme. Detaylar bu kadarla bitmiyor. 2013 İlkbahar/Yaz makyajında hipnotize eden bakışların sırrı, gözaltına yapılan gölgelendirmeden geçiyor. Göz kapağındaki hafif açık kahve far kenarlara taşıyor. Gözaltındaki yoğun far göz kenarında doğru yoğunlaştıktan sonra yukarıdaki farla birleşerek gözü yukarı çekiyor. Gözün içindeki abartısız açık renk kalem de yine gözü büyütmek için kullanılan efekt.









Gözlere dikkat çekmenin yeni yolu Beyaz gölgeler

2013 İlkbahar/Yaz makyajında karşımıza yepyeni bir trend çıkıyor. Makyaj artistleri, bugüne kadar kullanılmayan beyazı kullandı. Gözlere dikkat çekmenin yeni yolu beyazdan geçiyor. Alışılmışın dışında bir sonuç verdiği için ilk başta yadırgansa da beyazın enerjik görünümüne alışacaksınız.

Bu trendi uygulamanın en kolay ve en az riskli yolu, göz pınarlarına beyaz far sürmek. Hatta ışıltı içeren bir farla daha çarpıcı bir etki elde edebilirsiniz.


Köşeli çizgilerle eyeliner: Dik üçgen

Yükseğe daha yükseğe ve köşeli. 2013 İlkbahar/Yaz makyajında eyeliner kodu bu.
Eyeliner’ı çok ince olarak gözün yarısından başlatıyorsunuz, yukarı uzattığınız kuyruğu köşeli yapıyorsunuz. Bu geometri için eyeliner’a başlarken göz kapağına baz sürmeyi unutmayın. Böylece dağılmayı önleyeceksiniz.











Cüret edebildiğiniz kadar koyu kırmızı dudaklar

Dudaklardaki cüretkâr koyu kırmızılar… Anahtar nokta tek odağın dudak olması. Bu görünümü yakalayabilmek için önce porselen ten rengini yaratın. Kaşlar açık pudra ya da fondöten yardımıyla perdelenmeli ve ardından gözlere ince bir kat maskara sürülmeli.








0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski