2013 İLKBAHAR / YAZ AYAKKABI TRENDLERİ





Metalik 

Metalik ve aynı zamanda kristal ayrıntılarla süslü ayakkabılar İlkbahar / Yaz 2013 sezonunun en büyük trendlerinden biri olacak. Nerden mi biliyorum? 2013 İlkbahar / Yaz koleksiyonlarından tabii. Metalik, gümüş ayakkabı ve sandaletler Nicole Miller, Emporio Armani, Giambattista Valli gibi koleksiyonlarda fazlasıyla yer aldı.


Chunky Topuk 

Chunky topuklu Chanel, Bottega Veneta, Balenciaga adlı koleksiyonlarda fazlasıyla yer aldı. Stilinize farklılık katmak istiyorsanız bu trend size göre.

  Şeffaf Topuk

Açık topuklar ve bilekten bağlı ayakkabılar İlkbahar / Yaz 2013 sezonu için geri döndü. Veronique Leroy net dış linging ile kamalı botla bu trendin duyurucusu olurken Donna Karan ve Valentino açık platformlar ile sandaletlerde bu ayrıntıyı kullandı. 

Mimari Ayakkabı 

Fendi, Rodarte ve Jen Kao de görüldüğü gibi Mimari ayakkabı detayları stilinize şaşırtıcı bir farklılık katacak. 


Kare Kitten Topuk 

Kare kitten topuklar da İlkbahar / Yaz 2013 sezonunda fazlasıyla göreceğimiz trendlerden biri olacak. Isabel Marant, Michael Kors, Emporio Armani ve diğer markalar Çıtçıt ve kayışlarla tamamlanmış sandaletlerle bu trendin duyurucusu oldu. 


Desenli Platformlar 

Emilio Pucci güzel yaratıcı heykelsi platformlarla bu trendin duyurucusu oldu. 


Baskılar 

Çiçekler, baskılı desenler… Bizi bekleyen trendlerden bir diğeri. Topuklulardan babetlere her türlü ayakkabı modelinde görülmesi mümkün olan bu trendin duyurucuları: Peter Som, Dries Van Noten, Peter Pilotto, Guy Laroche, Nicole Miller ve Stella McCartney oldu.

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski