TREND RAPORU: 2013 İLKBAHAR / YAZ TRENDLERİ





Grafik Desenler

Bu yıl koleksiyonlarda grafik desenler yoğunluktaydı. Mary Katrantzou, Marc Jacobs, Dries Van Noten, Holly Fulton grafik desenlerin 2013’te bizimle olacağının habercisi oldu.

Peki, Nasıl Giymeli?

Desenler kendiliğinden stilinize fazladan artı katacağı için saç, makyaj ve aksesuar seçiminde aşırıya kaçmamanız önerilir. Hatta hiç aksesuar kullanmasanız da olur. Kıyafetinizdeki desenin ana renginden bir ayakkabı ve çanta fazlasıyla şık bir kombinasyon sağlayacaktır.


Parlak Kumaşlar

Trend habercisi koleksiyonlar ve podyumlarda bu yıl parlak kumaşlar yoğunluktaydı. Jonathan Saunders, Christian Dior, Mary Katrantzou, Viktor & Rolf, Burberry Prorsum, Diane von Furstenberg parlak kumaşların 2013’te bizimle olacağının habercisi oldu.

Peki, Nasıl Giymeli?

Parlak kumaşı düz ve nötr renklerle kombine etmelisiniz. Metalik aksesuarlarla stilinizi tamamlayabilirsiniz.



Kalem Etekler

Oldukça seksi bir görünüm yaratan daha fit gösteren bir arzu nesnesi kalem etekler bu sezonda bizimle… Erdem, Roland Mouret, Christopher Kane, Burberry Prorsum bu trendin habercisi olan markalar.

Peki, Nasıl Giymeli?

Zıt renklerle kombine edildiğinde fazlasıyla şık duruyor benden söylemesi. Ayrıca bu kesim etekler stilinizde sofistike ve seksi bir etki yaratacağı için aksesuar seçimi buna göre yapılmalıdır.


Neon Renkler

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda neon renkler bizimle. Antonio Berardi, House Hollanda, Simone Rocha, Osman bu trendin habercisi olan markalar.

Peki, Nasıl Giymeli?

Alışılmış kombinasyonların dışına çıkın ve neon renklere ufak efektler katın. Nasıl mı? Şöyle; neon pembe bir parçayı uçuk limon sarısıyla yumuşatabilirsiniz.


90'ların Nostaljisi

Bol kot pantolonlar, yüksek belli kesimler, astarlı elbiseler… 90’lı yıllardan günümüze uyarlandı ve bu sezon bizlerle. Ashish, Balmain, DSquared2, Topshop Unique bu trendin habercisi olan markalar.


Bermudalar

Bu yaz bermudaların yazı. Rag & Bone, Alexander Wang, Nanette Lepore, Suno, Chloe bu trendin habercisi olan markalar.

Peki, Nasıl Giymeli?

Bol bermudalar tercihiniz olsun. Onları salaş üstlerle tamamladığınızda bu yazın en iddialı stili sizin.


60’ların Seksiliği

Prada, PPQ, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Moschino bu trendin habercisi olan markalar.

Peki, Nasıl Giymeli?

Fazlasıyla retro ve bir o kadarda seksi… Bu stili çok seviyorum. Daha retro bir hava yaratmak istiyorsanız çiçek baskılı ya da işlemeli kumaşları seçebilirsiniz.

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski