OCAK ALIŞVERİŞ LİSTESİ


*Maybelline The One By One Mascara

L'Oreal Voluminous False Lashes Mascara’dan sonra Maybelline’nin son ürünü favorim oldu diyebilirim. Uzun zamandır piyasaya çıkmasını beklediğim bu rimel düşündüğümden fazlasını verdi. Muhteşem fırçasıyla kirpikleri tek tek ayırıyor ve söylendiği gibi kirpik dokusunu pürüzsüzleştiriyor. Kirpikleri ağırlaştırmayan hafif bir formüle sahip tek kat sürüldüğü taktirde. Kirpiklere uzunluk ve hacim katması, kolay temizlenmesi diğer özellikleri.

Ambalajına gelince, şekli Maybelline’nin rimel tasarımı adına çokta yenilikçi olmasa da rengi muhteşem olmuş.

Bu ayki alışveriş listemde olan bu rimel beklentilerimi fazlasıyla karşıladığı ve beni aldığıma pişman etmediği için mutluyum. Uzun, tek tek ayrılmış kirpikler elde etmek isteyenlere tavsiye edilir.

*Maybelline Fresh Apricot Ruj

Bu ayki listemde ruj yoktu ama bu rengi denediğim an rengine mühürlendim ve direkt attım sepete :) Uzun zamandır aradığım, fazlasıyla ürün denememe rağmen bir türlü bulamadığım rengi bulmuş oldum. Sürülüşü çok kolay pürüzsüz dudaklar yaratıyor. Ne çok mat ne de fazla parlak bir yapısı var. Renk fazlasıyla doğal ve göz alıcı. Dudaklarda şeftali ve tonlarını seviyorsanız tavsiye edilir.

*Clinique All About Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi

Uzun zamandır kullandığım ve fazlasıyla memnun kaldığım bir ürün. Hassas bir cilt yapısına sahip olduğum için göz çevrem dönem dönem kurumaya pul pul dökülmeye başlardı. Clinique’nin ürünüyle tanıştıktan sonra böyle bir problem kalmadı. Ürün tüm cilt tipleri için uygun. Hafif bir yapısı var ve makyaj öncesi uygulandığında göz makyajının kalıcılığını koruyor.

Ürünün göz çevremde tam anlamıyla sonuç vermesi, hafif morlukları ve kuruluğu azaltması 2.haftada ortaya çıktı. Sonuç itibariyle ince formüllü ve etkili bu ürün göz çevresi için özel bir formül arayanlar varsa tavsiye edilir.

* Nivea Visage Aqua Sensation Canlandırıcı Gündüz Bakım Kremi

Bu ay kremdi rimeldi derken tüm ürünlerimi yenilediğim bir ay oldu. Nemlendiricim de bu ürünlerden bir diğeri. Nivea Visage Aqua Sensation Canlandırıcı Gündüz Bakım Kremini yaklaşık olarak 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Sürüldüğünde anında cilt üzerinde etkisini gösteriyor ve yoğun nemlendirme özelliği cildimin daha dolgun daha canlı yapıda olmasını sağlıyor.

* Pastel Oje 55

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski