KIRMIZI HALI SEREMONİSİ: 2013 ALTIN KÜRE ÖDÜLLERİ



2013 Altın Küre Ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Altın küre ödülleri elbette ki takibimdeydi ve beklediğim isimler ödül aldı fakat “70. Altın Küre’nin” benim için en önemli kısmı birbirinden şık tasarımların birbirinden güzel isimlerin nefes kestiği “Kırmızı Halı Seremonisi.”

Bu yıl birçok ismi beğendiğimi söyleyebilirim. Fakat hayal kırıklığım da yok değil. Fazla uzatmadan kırmızı halı seremonisine geçsem iyi olur çünkü uzuuun, birbirinden şık tasarımlarla dolu bir post olacak bu…


Bu büyülü geçitte ilk aradığım tasarımcı Zuhair Murad ve beni fazlasıyla büyüleyen isimse Miranda Kerr oldu. Zuhair Murad imzalı enfes tasarım dünyalar güzeli Miranda Kerr’e çok çok yakışmış. Kırmızı halının en iddialı isimlerinden biri kuşkusuz. Tepeden tırnağa her şeyiyle Miranda Kerr yine stil sahibi bir seçim yapmış.


Bir diğer Zuhair Murad tasarımı ve bir diğer iddialı isim Jennifer Lopez… Jennifer Lopez’in Zuhair Murad tasarımlarından neden vazgeçemediğini şimdi anlıyorum. Tasarımcının oryantal ruhu Jennifer Lopez’in kıvrımlı vücut hatlarıyla bir araya gelince işte böyle enfes bir görüntü ortaya çıkıyor. Saç ve makyajı kıyafeti kadar nefes kesici…


Jennifer Lopez ve Miranda Kerr’den sonra gecenin en seksi isimlerinden biri Alexandre Vauthıer tasarımı ile Heidi Klum!! Bu muhteşem tasarımı tamamladığı takıları, saçı, makyajı ve muhteşem vücut hatlarıyla tanrıça gibi…


Gecenin Latin ateşi Pucci tasarımıyla Eva Longorio! Bu kadın ne giyse yakışıyor yahu. Siyah ise fazla fazla yakışıyor. Elbisenin sırt dekoltesine bayıldım. Saç ve makyajıyla Eva Longorio her zaman olduğu gibi nefes kesici.


Güzelliğine her zaman hayranlık duyduğum bir isim Kate Hudson… Alexander Mcqueen içinde Kate Hudson! Elbise belindeki kemere bakılmadığı taktirde fazlasıyla şık duruyor fakat o kemer “bööğ nedir öyle ya” dememe sebep olsa da Kate Hudson’un nefes kesen güzelliği yine durumu kurtarmış ve onu gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri yapmış.


Micheal Cinco tarsımı ile Sofia Vergara yine iddialı. Payet işlemeli elbiseler her zaman dikkatimi çeker ama bu elbisede sadece payet işleme yok fazlasıyla beğendiğim straplez kesimde var ve bu Sofia Vergara’nın öldürücü Latin güzelliğiyle bir araya gelmiş bayıldım bayıldııım.


Micheal Kors tasarımı ile Emily Blun… Hardal sarısını hiç sevmem ama Emily Blun’da fazlasıyla güzel duruyor. Tasarımın bel kısmındaki pencereler çok hoş ve Emily Blun’un kıyafetini tamamladığı küpeleri stil sahibi bir seçim olmuş. Bayıldııım.


Bu renk işte bu renk beni her zaman büyülemeyi başaran bu renk Jessica Alba’da enfes duruyor. Oscar De La Renta imzalı elbisenin zarifliği ise yorumsuz… Elbiseyi tamamlamak için seçtiği çantanın rengi ve rujun aynı tonlara sahip olması nokta atışlı bir seçim olmuş. Jessica Alba’nın saç modeliyse elbisenin ruhuyla fazlasıyla uyumlu.


Alexandre Vauthier Tasarımı İle Downton Abbey… Elbisenin tasarımı fazlasıyla sıra dışı ve şık. Keskin omuzlar, hakim yaka ve beni her zaman kendisine hayran bırakan barok işlemeli altın renk büst dümdüz inen beyaz bir kesimle tamamlanmış. Downton Abbey’in bu şıklığında beğenmediğin tek ayrıntı elbiseyi tamamladığı koyu kahve ayakkabıları oldu.


Gecenin en karizmatik stillerinden biri… Şarkıcı Katherine McPhee, Theyskens’ Theory imzalı elbisesiyle halının en cool kadınıydı.


Oscar de la Renta içinde Zoey Deschanel… Tam Kırmızı Halı ruhuna yakışır bir elbise. inci takılarla dört dörtlük!


Elie Saab içinde Lea Michelle… Elbise fazlasıyla muazzam bayıldım. Elie Saab yine dantelin ve ışıltılı işlemelerin ihtişamını dile getirmiş. Lea Michelle bu şahane tasarım içinde şık çok şık.


Jennifer Garner, klasik bir Vivienne Westwood Couture elbise içinde… Kesimi, kumaşı, rengiyle hatasız bir elbise.
                         
Evet, gecenin “vooov” dedirten şıklıklarını inceledik. Şimdi “eh işte” kısmına geçiyoruz :)


Givenchy tasarımı ile Amanda Seyfried… Elbisenin rengi ve natürel makyajı çok hoş duruyor. Elbisenin tasarımına pek bir anlam veremedim.


Donna Karan Atelier tasarımı ile Taylor Swift… Elbisenin rengi çok hoş. Pek tercih etmiyor olsam da mürdüm rengini gece kıyafetlerine hep yakıştırmışımdır. Elbisenin etek kesimi çok hoş fakat üst kısım için aynı şeyi söyleyemiyorum maalesef. Saçı ve makyajıyla Taylor Swift eh işte.


Catherine Zeta-Jones… Yılların eskitemediği nefes kesen güzelliğine lafım yok olamaz da bu elbise nedir ya!


Roberto Cavalli içinde Hayden Panettiere… Elbisenin rengi hoş fakat çok sıradan bir tasarım. Aksesuar seçimini beğenmemekle birlikte saç ve makyajına tam not veriyorum. Hayden Panettiere “eh işte” :)


Dolce&Gabbana içinde Megan Fox… Kilo almış yinede nefes kesici bir vücuda sahip lafımız yok fakat elbisesi fazlasıyla sıradan suyu çıkmış bir model. Saçı, makyajı ve küpeleriyse on numara beş yıldız.


Isla Fisher Reem Acra tasarımı içinde şık duruyor. Fakat saç rengiyle rujun uyumsuzluğu görmezden gelinecek gibi değil ve “eh işte.”


Chanel içinde Anne Hathaway… Gün geçtikçe daha zayıf hale geliyor olması ve yetmezmiş gibi saçlarını kısaltması fazlasıyla iticiii! Elbise yeni sezon değil abartıdan uzak ama şık değil.

Gelelim “Allah’ım kriiiiiiz” dedirten seçimlere :)


Açılışı Monique L'huillier içinde Julianne Hough ile yapmayı istiyorum. Saç, makyaj, oje, çanta ve o gözlere zarar elbise. Böööğ bu nedir yaaa :)


ALEXANDER Mcqueen içinde Nicole Kidman… Elbiseden çok Nicole Kidman’ın zayıflıktanmı yaştanmı anlam veremediğim orantısını fazlasıyla kaybetmiş vücut hatları dikkatimi çekti ve krizlere girdim.


Giorgio Armani içinde Olivia Munn… Uyumsuzluk!! Yorum yapamıyorum :)


Donna Karan içinde Debra Messing… Facia, rüküşlük ötesi, göz yorgunluğu ne ararsanız var yani.


Stella Mccartney içinde Amy Poehler… Kısa boylu ve toplu bir kadının kapri giymesi kadar itici bir şey var mı? Benim için yok.


Naem Khan içinde Nicole Richie… Bu güzelim elbise ancak bu şekilde harcanabilirdi. Bu nasıl bir makyajdır yaa anlam veremedim. Saç modeli ve çanta seçimiyse felaket!


Versace içinde Halle Berry… kırmızı halının en iddialı, en şık, en güzel kadını Halle Berry neden bu kılıkta!! Tam bir hayal kırıklığı…

Miranda Kerr her zaman olduğu gibi benim favorim oldu. Zuhair Murad yine bir kırmızı halı seremonisine damga vurdu. Favori kırmızı halı seremonileriyle devam ediyor olacağım...

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski