RENKLERİN SAVAŞI: 64. EMMY ÖDÜL TÖRENİ



Emmy Ödül Töreni Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Televizyonun Oscarları kabul edilen ödüllerde Drama dalında 'En İyi Dizi' Homeland oldu. 9 dalda aday olan dizi En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini de kazandı. Mini Dizi dalında ise ödüllere Game Change damgasını vurdu.

Elbette ödül töreninde en dikkatimi çeken kısım kırmızı halı geçişleri oldu. Kırmızı halıda bu sene canlı renkler hakimdi. Oscar de la Renta ve Zuhair Murad tasarımlarını görmeyi beklediğim ve son dönemde en beğendiğim tasarımcılar. Sofia Vergara üzerindeki tasarımı gördüğümde Zuhair Murad yine şahaneler yaratmış, kırmızı halıdaki farkını yine ortaya koymuş demekten kendimi alamadım. Fakat Oscar de la Renta tasarımı Allison Williams'a yakışmamış.

İşte kırmızı halının en en şıkları :

Zuhair Murad tasarımıyla tanrıça Sofia Vergara... Kıvrımlı vücut hatları Zuhair Murad'ın payetli ve muhteşem sırt dekolteli tasarımıyla beni ve eminim birçok kişiyi büyüledi.


Georges Hobeika tasarımıyla Julianne Hough… Su yeşili swarovski kristallerle işlenmiş bu muhteşem elbisenin en büyüleyici kısmı etek ucundaki detay. Julianne Hough bu elbiseyle fazlasıyla şık.


Veee Alexandre Vauthier tasarımıyla Heidi Klum…

Derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli su yeşili elbiseyle melekler gibi. Elbiseyi tamamlamak için kullandığı aynı tonda takı ve ayakkabılarıyla kusursuz bir şıklık yakalamış.



Game of Thrones’un güzelleri güzeli Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke... Chanel Cruise koleksiyonundan en güzel seçimiyle kırmızı halının iddialı isimlerinden olmayı başardı. Elbisenin muhteşem işlemeli deseni en sevdiğim ayrıntısı olmuştu ve kendisine çok çok yakışmış. Bu şıklığı bozan tek şey ayakkabı seçimi olmuş. Elbiseye daha uyumlu bir ayakkabı kullanabilirdi.


Monique L'huillier tasarımıyla Julie Bowen… Ten rengine ve vücuduna çok yakışmış sarı elbisesinin en güzel ayrıntısı etekteki katları. Beğenmediğim tek şey elbisesini tamamlamak için kullandığı takı ve çantası.


Oliver Tolentino tasarımıyla Maria Menounos… Saç ve ten rengine çok uyum sağlayan bir elbise seçmiş. Elbisenin derin yırtmaç detayı ve ayakkabılarıyla Maria Menounos enfes olmuş.


Monique L'huillier tasarımıyla Padma Lakshimi… Padma Lakshimi ten rengine ve saç rengine mükemmel uyan bir elbise seçmiş. Elbisenin straplez olmasına ve etek kısmındaki katlı ayrıntıya bayıldım.


Ve 64.Emmy Ödül Töreni'nin kırmızı halı seremonisi...












0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski