2012 ALMA ÖDÜL TÖRENİ’NDE EVA LONGORİA RÜZGARI





Daha öncede söylediğim gibi Latin güzel Eva Longoria, güzelliği ve başarılı oyunculuğunun yanı sıra tarzıyla da dikkat çeken isimlerden biri. O her zaman şık ve dikkat çekici. Stilini büyük bir hayranlıkla takip ettiğim ünlülerin başında. Her zaman büyüleyici olmayı çok iyi biliyor ki bu da onu stil ikonu yapan en önemli özelliği.

Stil ikonu güzel yıldız bu kez sunuculuğunu yaptığı törende dokuz farklı kıyafetle herkesi büyüledi. İşte birbirinden güzel o kıyafetler:

Gecede giyindiği ilk kıyafet; Angel Sanchez’in Resort 2013 koleksiyonundan kırmızı renkli, vücudu saran ve asimetrik detaylara sahip tek omuzlu tasarımı oldu. Kıyafet için seçtiği saç stilini çok başarılı buldum.


 İkinci kıyafet tercihini Emilio Pucci Sonbahar / Kış 2012 koleksiyonunun siyah uzun kollu ve muhteşem transparan ayrıntılara sahip tasarımından yana kullanan Eva Longoria, bu tercihiyle latinlere özgü fiziğini ne kadar doğru kullandığını bir kez daha kanıtladı. Kıyafet fiziğine fazlasıyla uygun ve onun için tasarlanmış gibi. Kıyafet için seçtiği saç modeli oldukça etkileyici.


Üçüncü kıyafet seçimini Carolina Herrera Sonbahar / Kış 2012 koleksiyonunun metalik pilili tasarımından yana yaptı. Ne yazık ki bu kıyafetli ilgili görseli telif hakkı sebebiyle sizlere sunamıyorum.

Dördüncü kıyafet seçimini Maria Lucia Hohan imzalı, ipek tülden ve bronz teniyle bir araya geldiği için resimsel duran pastelin en yumuşak renklerine sahip büyüleyici tasarımdan yana kullandı. Gecede giyindiği kıyafetler arasında beni en çok etkileyen bu oldu diyebilirim. Özellikle sırt dekoltesi ve bacaklarını gösteren tülden eteği tasarımın en etkileyici ayrıntıları. Gevşek toplanmış, bükümlü saç modeliyse muhteşem!!


Gecenin beşinci kıyafet seçimini, Robert Rodriguez imzasını taşıyan beyaz, omuz dekoltesi ve yaka oyması olan tasarımdan yana kullanmış. Kıyafeti tamamlamak için kullandığı aksesuarlarına bayıldığımı söylemeden geçmek olmazz.


Altıncı kıyafeti Carlos Miele imzası taşıyor. Kıyafet saten kumaşa, bacak dekoltesine ve çarpıcı sepet örgüsü ayrıntısına sahip. Latin güzelin gecede giyindiği kıyafetler arasında en beğendiğim bu oldu. Kıyafeti tamamlamak için giyindiği ayakkabı seçimiyse muhteşem.


Yedinci kıyafeti Chalayan Sonbahar / Kış 2012 koleksiyonundan. Parlak mandalina renginin ona çok yakıştığını söylemeliyim. Bu harika renkli kıyafeti altın yaka kolye ile tamamlamış olması onun zevk sahibi olduğunun bir göstergesi. 


Vee sahnede giyindiği son kıyafet tercihini straples ve vücudu saran formdan yana kullandı. Saçları kıyafette resimsel etki yaratan en önemli ayrıntı olmuş. 


Tören için giyindiği son kıyafeti Alberta Ferretti imzası taşıyor. Siyah kadife straples tülden etek ve etek kısmında geometrik ayrıntılara sahip. 


Evet görüşlerinizi bekliyorum. Latin stil ikonu Eva Longoria'yı hangi kıyafet içinde çok beğendiniz?

0/Yorumlar

Daha yeni Daha eski